Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Heracles (775120) - Real Castilla (310957) » 697939268: T70/J11/V

Liga 697939268 Información oficial sobre el partido 697939268 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / V.98 (5611)

Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido 3 - 1 Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido
Raúl Puig (5') 1 - 0
Eduardo Arabaolaza (72') 2 - 0
2 - 1 Pablo Jacolet (78')
David Font (79') 3 - 1
Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido 3 - 1 Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido 2 - 0 Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Raúl Puig, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 72 minuts, Eduardo Arabaolaza va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Sporting va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de David Font, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Passaven 9 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Font va rematar alt.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Atanas Sokolov gairebé va marcar per a Sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Dou de Sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Darrell Bronson al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Dou va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Albin Landarroitajauregi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Arabaolaza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atanas Sokolov de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Castilla

Goles Goles

  • 135 Minuto 78 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pablo Jacolet de Castilla va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 14, en un 1 contra 1 amb el porter, però Matei Ocu va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mortadelo Feans des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Castilla sortien al contraatac. La falta llançada per Esteban Clauses va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Castilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Jacolet va sortir desviat a la dreta de la porteria.