Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Levantinista UD (801332) - Bodom Warhearts (120830) » 697938858: T70/J6/V

Liga 697938858 Información oficial sobre el partido 697938858 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / V.91 (5604)

Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 0 - 2 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
0 - 1 Mylton Marino (25')
0 - 2 Niels Tiwald (60')
Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 0 - 2 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 1 - 2 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levantinista UD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Óscar Sargans va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LUD se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Víctor Granados va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 26, però no s'esperava que en Aslak Vestvik, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dermot Longley.

Bodom Warhearts

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mylton Marino, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Niels Tiwald, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Pablo Montoto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pejman Ardameh es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joan Gabriel de Climent, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joan Gabriel de Climent va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Filipe Siopa de Bodom va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Gabriel de Climent de Bodom amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.