Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shalke_temeto (434107) - FC Bon Pastor (31008) » 697938705: T70/J10/V

Liga 697938705 Información oficial sobre el partido 697938705 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / V.88 (5601)

shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido 2 - 0 FC Bon Pastor Alineación oficial del equipo 'FC Bon Pastor' en el partido
Caetano Cons (11') 1 - 0
Albert Cots (32') 2 - 0
shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido 2 - 0 FC Bon Pastor Alineación oficial del equipo 'FC Bon Pastor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido 3 - 0 FC Bon Pastor Alineación oficial del equipo 'FC Bon Pastor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shalke_temeto

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Caetano Cons va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de shalke_temeto.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Albert Cots va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): shalke_temeto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Dragan Ljubanović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Giancarlo Dentesano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de shalke_temeto.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Yiorgos Mavros, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 289 Minuto 29 (Ocasión evento especial): En Samo Šprager va fer una ràpida incursió al minut 29, però en Ascenso Sousa Pinto no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Yiorgos Mavros es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giancarlo Dentesano de shalke_temeto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Yiorgos Mavros de shalke_temeto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Bon Pastor

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pastor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Othmar Boger va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Balázs Wittich va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.