Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Argau (117791) - Karmolinfa CHT (773808) » 697938473: T70/J8/V

Liga 697938473 Información oficial sobre el partido 697938473 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.84 (5597)

Argau Alineación oficial del equipo 'Argau' en el partido 3 - 2 Karmolinfa CHT Alineación oficial del equipo 'Karmolinfa CHT' en el partido
0 - 1 Nemanja Tasić (3')
Vicenç Carbó (33') 1 - 1
Konrad Adams (47') 2 - 1
Vicenç Carbó (69') 3 - 1
3 - 2 Ramón Chaca (72')
Argau Alineación oficial del equipo 'Argau' en el partido 3 - 2 Karmolinfa CHT Alineación oficial del equipo 'Karmolinfa CHT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argau Alineación oficial del equipo 'Argau' en el partido 2 - 0 Karmolinfa CHT Alineación oficial del equipo 'Karmolinfa CHT' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argau

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Vicenç Carbó va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Konrad Adams al minut 47, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Argau i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Vicenç Carbó de Argau va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ad Jarvis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Argau se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Noa Kerckhove hauria d'haver estat gol al minut 17 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ad Jarvis de Argau va intentar batre la porteria rival al minut 19 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Jacolet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gailo Bengouria. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Argau Vicenç Carbó quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marc Fargas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Konrad Adams es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Hormaza de Argau la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Karmolinfa CHT

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 3 minuts quan Nemanja Tasić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Linfa.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Linfa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Ramón Chaca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Ramón Chaca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Linfa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Faustin Renard de Linfa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.