Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lacustaria (988543) - F.C. Respect (438990) » 697938024: T70/J8/V

Liga 697938024 Información oficial sobre el partido 697938024 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / V.76 (5589)

Lacustaria Alineación oficial del equipo 'Lacustaria' en el partido 1 - 1 F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido
Fauste Bortarena (15') 1 - 0
1 - 1 Georgiy Grudzynskiy (53')
Lacustaria Alineación oficial del equipo 'Lacustaria' en el partido 1 - 1 F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lacustaria Alineación oficial del equipo 'Lacustaria' en el partido 1 - 2 F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lacustaria

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pavel Rozsypal el va rematar Fauste Bortarena amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Lacustaria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Toni Fritsma des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lacustaria va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 翁 (Weng) 弘隆 (Honglong), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Lacustaria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan Clément Brun va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lacustaria va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Clément Brun va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gojko Breulj de Lacustaria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Respect

Goles Goles

  • 139 Minuto 53 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Georgiy Grudzynskiy va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fauste Bortarena per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Krzysztof Olczak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Respect va tenir l'empat a l'abast de la mà quan 阿迪力江 (Adiljan) 莫民 (Momin) es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Bachtiar Sebayang al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ivan Frexen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Sammy Duodu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Avishay Dubrovski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.