Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Igual No (1434259) - F.C. Dionnis (48254) » 697937749: T70/J10/V

Liga 697937749 Información oficial sobre el partido 697937749 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / V.71 (5584)

Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 1 - 2 F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido
0 - 1 Ruca Pacheco Sousa (3')
0 - 2 Lasse Jensen (5')
Miguel Carretón (65') 1 - 2
Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 1 - 2 F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 0 - 1 F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Igual No

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Miguel Carretón va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Igual.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Igual va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Antolín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jordi Mahiques va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

F.C. Dionnis

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ruca Pacheco Sousa quedar desmarcat i marcar per a Dionnis al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lasse Jensen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 17 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Daniel-Cristian Cristolţan al minut 17.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yudha Iswadi després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Israel Eguía va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yudha Iswadi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Yudha Iswadi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Daniel-Cristian Cristolţan de Dionnis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.