Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magroc F.C. (1459430) - NENUYNONO (1417269) » 697937731: T70/J5/V

Liga 697937731 Información oficial sobre el partido 697937731 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / V.71 (5584)

Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 2 - 0 NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido
José Elezarriaga (63') 1 - 0
José Elezarriaga (81') 2 - 0
Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 2 - 0 NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 3 - 0 NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magroc F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Elezarriaga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Magroc se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 63.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Magroc. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que José Elezarriaga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Francisco Robledal del Magroc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Daniele Valmoggia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Stephane Wanner de Magroc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gilat Eshel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniele Valmoggia va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Elezarriaga de Magroc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

NENUYNONO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NENUYNONO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Florian Jung, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steve Cartledge de NENUYNONO es va guanyar la targeta groga merescudament.