Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - Balompedica Peligros (1369639) » 697937361: T70/J11/V

Liga 697937361 Información oficial sobre el partido 697937361 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / V.64 (5577)

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 2 - 2 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
Antonio Damasco (13') 1 - 0
1 - 1 Tammo Spängler (28')
1 - 2 Pablo Choricero (48')
František Kyselka (51') 2 - 2
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 2 - 2 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 4 - 1 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): Fryderyk Więdłocha de Casas va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Antonio Damasco que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 51 minuts quan František Kyselka va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Casas.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Damasco de Casas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en František Kyselka va rematar alt.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Casas ho intentava per la dreta per mitjà de Sjef Minke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fryderyk Więdłocha va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lancelot Paysant de Casas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Balompedica Peligros

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tammo Spängler que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Toine van Reisen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pablo Choricero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Balompedica va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Tammo Spängler va quedar-se sol davant el porter Maximilian Heule, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Geovanny Pozo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Crepanes després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Maximilian Heule va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Francisco José Martín Domínguez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Maximilian Heule va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Toine van Reisen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.