Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TEAM CHUSITOP (313396) - Club Deportivo Sniace (312507) » 697936018: T70/J10/V

Liga 697936018 Información oficial sobre el partido 697936018 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / V.40 (5553)

TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 1 - 2 Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido
Mario Vittorioso (19') 1 - 0
1 - 1 Sarbil Zarrandikoetxea (28')
1 - 2 Sergio Silos (33')
TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 1 - 2 Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido 4 - 3 Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM CHUSITOP

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): CHUSITOP va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Mario Vittorioso va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Tudor-Bogdan Netcă del CHUSITOP ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Ramsès Bort va estar a punt d'empatar per a CHUSITOP quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Arienti va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Vittorioso de CHUSITOP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Deportivo Sniace

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 28 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sarbil Zarrandikoetxea marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sergio Silos va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Ramón Medina Torres va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 48 per Oskar Wärnman va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Silos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Silos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Medina Torres de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49 del partit, Ramón Medina Torres de l'equip Deportivo, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.