Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Coruña (1368630) - El Maresme HFC (124290) » 697935877: T70/J3/V

Liga 697935877 Información oficial sobre el partido 697935877 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / V.38 (5551)

LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 3 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
0 - 1 Albert Llimós (40')
0 - 2 Silvio Barreiro (56')
0 - 3 Samuel 'Canyella Fina' Cànoves (60')
LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 3 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 4 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LC Sheriff

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Carlos Zumárraga va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Gaspare Desogos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sherif que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Maresme agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Albert Llimós amb mestria.
  • 139 Minuto 56 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Maresme Silvio Barreiro va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Juha Alakotila va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, un xut de Samuel 'Canyella Fina' Cànoves des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Dieste ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Jaunti Burumendi va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Agustín Calante va deixar a Juha Alakotila assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Edgardo Ibáñez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Samuel 'Canyella Fina' Cànoves no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Moutassim Bassiri va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Fernando Dieste quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Edgardo Ibáñez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús 'Marine' Marín Marín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.