Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuatro mataos (1595695) - Física L (1432190) » 697935812: T70/J1/V

Liga 697935812 Información oficial sobre el partido 697935812 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / V.37 (5550)

cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido 4 - 0 Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido
José Ramón Sanseverino (21') 1 - 0
Euloxio Badolo (44') 2 - 0
Jorge Dora (80') 3 - 0
Ettore Tonti (82') 4 - 0
cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido 4 - 0 Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido 2 - 1 Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,6 % 10,1 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cuatro mataos

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Física. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Ramón Sanseverino la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del cuatro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 21.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): cuatro va aconseguir el 2 - 0 quan Euloxio Badolo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): cuatro va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aitor Santibáñez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Dora que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): cuatro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ettore Tonti va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): cuatro va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Igoin Adanez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Igoin Adanez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Aitor Santibáñez gairebé va marcar per a cuatro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Bada de cuatro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roger Bonmatí de cuatro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ettore Tonti.

Física L

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Al·lodi Ollé quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Isaac Noë al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Física va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Al·lodi Ollé.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Omar Mulić va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Martin Křivka va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Omar Mulić completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Miguel Juan Revilla de Física va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martin Křivka de Física amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.