Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aranda manda cf (436319) - Extemadura (1422035) » 697934501: T70/J9/V

Liga 697934501 Información oficial sobre el partido 697934501 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / V.13 (5526)

Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido 2 - 2 Extemadura Alineación oficial del equipo 'Extemadura' en el partido
Dennis Bergkamp (15') 1 - 0
1 - 1 Lino Palčić (33')
1 - 2 Lino Palčić (81')
Jan Józefik (89') 2 - 2
Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido 2 - 2 Extemadura Alineación oficial del equipo 'Extemadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido 3 - 0 Extemadura Alineación oficial del equipo 'Extemadura' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aranda manda cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Aranda, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Dennis Bergkamp per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Jan Józefik va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Iulian Duncă va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Dennis Bergkamp aquest no va estar a l'altura.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Dennis Bergkamp va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aranda.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Aranda van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Barrutieta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Dennis Bergkamp va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aranda se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dennis Bergkamp va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Extemadura

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Lino Palčić va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Extemadura, al minut 33. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Lino Palčić que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Extemadura va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lino Palčić es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Giuseppe Ticconi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelkhaliq Kriaa.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miljan Živadinović de Extemadura amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.