Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANAISES F.C. (1437515) - Sapoconchos (315082) » 697934499: T70/J9/V

Liga 697934499 Información oficial sobre el partido 697934499 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / V.13 (5526)

ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido 3 - 1 Sapoconchos Alineación oficial del equipo 'Sapoconchos' en el partido
Tomás Gómez de la Blanca (53') 1 - 0
1 - 1 Gian Mattia Branchetti (64')
Mario Iafrate (80') 2 - 1
Francisco Javier Arellano (89') 3 - 1
ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido 3 - 1 Sapoconchos Alineación oficial del equipo 'Sapoconchos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido 3 - 0 Sapoconchos Alineación oficial del equipo 'Sapoconchos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANAISES F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Tomás Gómez de la Blanca va donar a ANAISES un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mario Iafrate, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ANAISES se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco Javier Arellano va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): ANAISES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Victorino Pinillos en un 1 contra 1 amb el porter Rinze Neeskens, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 73, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Abdennafi Mouzoune sempre els tira per la dreta i en Rinze Neeskens, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Urbaneja de ANAISES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sapoconchos

Goles Goles

  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sapoconchos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gian Mattia Branchetti va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sapoconchos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Apollonas Alexandratos va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Daniele Brasini de Sapoconchos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alcadio Halcón de Sapoconchos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Apollonas Alexandratos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Apollonas Alexandratos va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sapoconchos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.