Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MavlerickV (437381) - Tramuntana. (1336565) » 697934450: T70/J10/V

Liga 697934450 Información oficial sobre el partido 697934450 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / V.12 (5525)

MavlerickV Alineación oficial del equipo 'MavlerickV' en el partido 2 - 5 Tramuntana. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana.' en el partido
0 - 1 Bengt Bøgebjerg (33')
0 - 2 Hemming Pettersson (42')
0 - 3 Hemming Pettersson (44')
Cristian Radu (85') 1 - 3
Knud Haine (88') 2 - 3
2 - 4 Mariusz 'Eva' Pajor (89')
2 - 5 Lukas Brudereck (90')
MavlerickV Alineación oficial del equipo 'MavlerickV' en el partido 2 - 5 Tramuntana. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MavlerickV Alineación oficial del equipo 'MavlerickV' en el partido 2 - 1 Tramuntana. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,9 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MavlerickV

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El MV no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Cristian Radu es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Giovanbattista Lo Bianco sempre és una garantia. Al minut 88, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Knud Haine marcar el 2 - 3 per al MV.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a MV per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giovanbattista Lo Bianco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Giovanbattista Lo Bianco va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alejandro Normandia, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MV István Mizsei quasi marca al minut 39 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Henryk Nuckowski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Iván Ameth va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Cristian Radu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Cristian Radu va disposar d'una bona oportunitat al minut 55, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al 73, Knud Haine hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Prakop Ramasheuski. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Henryk Nuckowski hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el MV va posar setge sobre la defensa central visitant però en Giovanbattista Lo Bianco no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Liebetruth de MV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Winimar Weiderer de MV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Malwin Parapatich de MV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tramuntana.

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Bengt Bøgebjerg donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de TRAMUNTANA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Hemming Pettersson.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hemming Pettersson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mariusz 'Eva' Pajor va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 89, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del TRAMUNTANA, mentre ja celebrava el 2 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lukas Brudereck de TRAMUNTANA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): TRAMUNTANA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Lukas Brudereck des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Lukas Brudereck va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harri Muranen de TRAMUNTANA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.