Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chuzos FC (774367) - Pohjolan Punaiset.F.C (1338313) » 697933716: T70/J9/IV

Liga 697933716 Información oficial sobre el partido 697933716 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / IV.63 (3486)

Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido 1 - 1 Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido
0 - 1 Eduardo Coyro (27')
Víctor Manuel Burguera (64') 1 - 1
Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido 1 - 1 Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido 1 - 2 Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chuzos FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): Després de 64 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Chuzos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Víctor Manuel Burguera de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Víctor Manuel Burguera que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Manuel Burguera estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pedro Marín Martínez, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emidio Tucci va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Pohjolan Punaiset.F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Eduardo Coyro va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 27. 0 - 1 per a Punaiset.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Punaiset.F.C va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jani Syväniemi va desviar el xut final de Adrián Rares després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Dani Pallarol de Punaiset.F.C, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Emilio Cárdenas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jani Syväniemi, però la pilota va topar amb el travesser.