Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torbeo (120632) - La Plaza c (993373) » 697933649: T70/J6/IV

Liga 697933649 Información oficial sobre el partido 697933649 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / IV.62 (3485)

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 3 - 2 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
0 - 1 Allesandro van Adelsbergen (33')
0 - 2 Rafael Maura (43')
Pablo Carcelén (50') 1 - 2
Pablo Carcelén (59') 2 - 2
Sünke Kromer (89') 3 - 2
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 3 - 2 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 6 - 4 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pablo Carcelén va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pablo Carcelén de Torbeo va aconseguir igualar el partit al minut 59, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Torbeo, atacant per l'esquerra al minut 89, va aprofitar el magnífic llançament de Sünke Kromer per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Gerdt Smutje va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torbeo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sünke Kromer va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Waldemar Grygorowicz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pablo Carcelén va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Torbeo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Aday Petra va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Torbeo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sergio Roldán Caballero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

La Plaza c

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Plaza va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Allesandro van Adelsbergen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Rafael Maura de Plaza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sünke Kromer es va comportar com un juvenil al minut 2 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Christian Edwards va marxar per velocitat al minut 39 i va fer una passada de la mort a Beto Figueiredo, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Christian Edwards quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Somnath Das de Plaza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.