Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Udo's CF (1366565) - La Plaza c (993373) » 697933643: T70/J4/IV

Liga 697933643 Información oficial sobre el partido 697933643 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / IV.62 (3485)

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 1 - 2 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Eugenio Strino (53') 1 - 0
1 - 1 Otsalar Bediaga (61')
1 - 2 Allesandro van Adelsbergen (62')
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 1 - 2 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 3 - 1 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eugenio Strino ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Udos es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yavor Badinski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Udos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 何 (He) 飞琳 (Feilin), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alessandro Monterisi va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Waldemar Grygorowicz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Yavor Badinski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Alessandro Monterisi de Udos va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ostromyr Petrenko de Udos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugenio Strino.

La Plaza c

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Otsalar Bediaga va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 62, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Allesandro van Adelsbergen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Plaza va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Antonio Ricart va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Christian Edwards va estar a punt de posar per davant a Plaza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nicolas Poret va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Otsalar Bediaga va superar els defenses rivals per velocitat al minut 69 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Otsalar Bediaga va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.