Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ragnarök (486308) - MIMO CF (1367093) » 697933642: T70/J5/IV

Liga 697933642 Información oficial sobre el partido 697933642 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / IV.62 (3485)

Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido 1 - 2 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
0 - 1 Ignacio Berjillos (74')
0 - 2 Ignacio Berjillos (80')
Celdoni Pujals (84') 1 - 2
Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido 1 - 2 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido 1 - 1 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,1 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ragnarök

Goles Goles

  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els seguidors del Ragnarök van tornar a saltar d'alegria al minut 84. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Celdoni Pujals que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Juan Jesús Vuelva va fer al minut 61 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Roger Carcelén, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a Ragnarök per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Moisés Musa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Gonzalo Portabella quasi dona a Ragnarök l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

MIMO CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el MIMO va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ignacio Berjillos aconseguint el 0 - 1.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Ignacio Berjillos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 2 per a MIMO.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Gumucio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miguel San Gil Ollo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miguel San Gil Ollo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Hugo Ortiz de Galisteo de MIMO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel San Gil Ollo de MIMO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Berjillos de MIMO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.