Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Pétrola (1433709) - MIMO CF (1367093) » 697933631: T70/J2/IV

Liga 697933631 Información oficial sobre el partido 697933631 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / IV.62 (3485)

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 0 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
Adin Malagić (31') 1 - 0
Ulises Landín (38') 2 - 0
Vladimír Škoda (63') 3 - 0
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 0 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 2 - 0 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Adin Malagić va donar a Pétrola un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Ulises Landín va incrementar l'avantatge de Pétrola amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Rafael Monsalve va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 63 de joc. Vladimír Škoda es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pétrola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Vladimír Škoda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Milanos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Milanos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Stephan Groeling gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Ilarraza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de José Milanos va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Isidro Domezain. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vladimír Škoda de Pétrola va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Rafael Monsalve, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Monsalve de Pétrola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MIMO CF

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 28 minuts, el MIMO va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MIMO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Valdehuérteles va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MIMO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hugo Ortiz de Galisteo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio Berjillos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.