Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Demà Més (1455274) - Madreñas United (48062) » 697933604: T70/J9/IV

Liga 697933604 Información oficial sobre el partido 697933604 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / IV.61 (3484)

DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 1 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
0 - 1 Jorge Sáinz (31')
Davide Entrade (64') 1 - 1
DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 1 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 3 - 0 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMA MES

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al DEMA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Davide Entrade, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Ricardo Fernán Gómez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DEMA.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Michael Muñoz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): DEMA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Franciszek Jędrejek va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Davide Entrade va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Diego Armando Armonda, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a DEMA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Fernán Gómez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Norbert Kufieta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DEMA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Berenguer Llauradó.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Fernán Gómez de DEMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ricardo Fernán Gómez de DEMA es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Madreñas United

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Charley Emana va anar a parar al cap de Jorge Sáinz que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Madreñas el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Marcos Bombín quasi marca en una jugada assajada de córner que Avelino Garcés havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Madreñas van sortir al contraatac al minut 33, però Jorge Sáinz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Avelino Garcés. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Luis Rubio Herce de Madreñas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Robledo de Madreñas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.