Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madreñas United (48062) - Corocotta (1455941) » 697933599: T70/J8/IV

Liga 697933599 Información oficial sobre el partido 697933599 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / IV.61 (3484)

Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 1 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
0 - 1 Adrian Dharmadji (4')
Armando Moniz (7') 1 - 1
Armando Moniz (30') 2 - 1
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 1 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 0 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madreñas United

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Armando Moniz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 7, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Charley Emana la va convertir en gol amb un remat de cap en Armando Moniz tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 30 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Madreñas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Marcos Bombín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Armando Moniz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Madreñas.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Julio Guzmán Ibáñez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Roberto Corvucci va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcos Bombín va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Sáinz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Armando Moniz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Corvucci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Bombín. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Corocotta

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adrian Dharmadji va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 4, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Corocotta, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Corocotta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Wellington Perazo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Massimiliano Frizzera per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Corocotta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gilles Haymann va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Levent Keklik va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Corocotta van sortir al contraatac al minut 82, però Adrian Dharmadji va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.