Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Demà Més (1455274) - BlackHole (118848) » 697933592: T70/J5/IV

Liga 697933592 Información oficial sobre el partido 697933592 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / IV.61 (3484)

DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 1 - 3 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
0 - 1 Mohd Tabrani Faizal Zuhairi (18')
0 - 2 Raúl 'Raphael' Dulce (34')
Franciszek Jędrejek (41') 1 - 2
1 - 3 Helmut Autried (89')
DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 1 - 3 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 1 - 1 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,1 % 34,5 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMA MES

Goles Goles

  • 104 Minuto 41 (Gol de penalti): DEMA aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Franciszek Jędrejek al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DEMA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonata Calboni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Franciszek Jędrejek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Norbert Kufieta va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Franciszek Jędrejek quasi empata el partit al minut 67, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Franciszek Jędrejek tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

BlackHole

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 18 minuts de joc, Mohd Tabrani Faizal Zuhairi, corrent com un esperitat, superà primer Evangelista Lejón per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el Blackhole va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Raúl 'Raphael' Dulce, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Helmut Autried de Blackhole va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Helmut Autried que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Oleksii Lazarovic de Blackhole, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blackhole va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patrizio Ridi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mohd Tabrani Faizal Zuhairi.