Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corocotta (1455941) - Suterranya Warriors (995719) » 697933582: T70/J3/IV

Liga 697933582 Información oficial sobre el partido 697933582 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / IV.61 (3484)

Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido 0 - 0 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido 2 - 0 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corocotta

Suterranya Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 32, un contraatac del Suterranya no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jorge Salas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El Suterranya va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ildefonso Maragoto la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Suterranya sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ivan Boyadzhiev, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ildefonso Maragoto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Corvucci, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Cameron Slator va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.