Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Asturias (315535) - Patukitos (1433137) » 697933573: T70/J1/IV

Liga 697933573 Información oficial sobre el partido 697933573 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / IV.61 (3484)

Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 4 - 2 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
Diego Miró (13') 1 - 0
1 - 1 Xavier Burd (14')
1 - 2 Juan Carlos Salas (15')
Martín Espluga (37') 2 - 2
Martín Espluga (64') 3 - 2
Romeo Wille (73') 4 - 2
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 4 - 2 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 6 - 1 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
Tiene mala suerte 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Asturias

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Diego Miró, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Víctor Villanueva és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Martín Espluga perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 64 en Domenech Fornaguera va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Martín Espluga podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Asturias va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Romeo Wille va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Víctor Villanueva de Asturias va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Martín Espluga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Asturias va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Danail Súbev va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Víctor Villanueva va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Asturias.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Danail Súbev va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Asturias va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Danail Súbev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romeo Wille es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Patukitos

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Xavier Burd que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 190 Minuto 15 (Gol de falta): En Juan Carlos Salas va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nemo Bonduel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Umberto Van asperen després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Charles Leblanc va poder desviar-lo a córner.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Nemo Bonduel va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 48. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Jaime Mata va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Charles Leblanc va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Nemo Bonduel de Patukitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.