Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tias Buenas F.C. (1590911) - Nopuedorr (1595453) » 697933418: T70/J4/IV

Liga 697933418 Información oficial sobre el partido 697933418 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / IV.58 (3481)

Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido 1 - 1 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
Liborio Ghirelli (33') 1 - 0
1 - 1 Miguel Soriano (57')
Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido 1 - 1 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido 1 - 2 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tias Buenas F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del T. Buenas contenien la respiració mentre en Liborio Ghirelli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Baltazar Horosz quasi dona a T. Buenas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Óscar Pombo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pedro José Cladera quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de T. Buenas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Óscar Pombo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ottaviano Imbrogiano.

Nopuedorr

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 57 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Miguel Soriano marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Aniol Fariñas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Nopuedorr va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Javier Enrique Cirieño es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Nopuedorr creava perill des de la dreta al minut 39, però en Jiro Båga, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Aniol Fariñas desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Aniol Fariñas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Javier Enrique Cirieño de Nopuedorr, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Inozentzio Antzin va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 76. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".