Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cartagineses F.C. (794389) - Athletic Club Saragossa (1433752) » 697933387: T70/J11/IV

Liga 697933387 Información oficial sobre el partido 697933387 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / IV.57 (3480)

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 2 - 2 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
Jesús Saracina (35') 1 - 0
Evert Raudne (55') 2 - 0
2 - 1 Borys 'el Hippie' Rassolenko (72')
2 - 2 Phil Nieuwenhuize (80')
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 2 - 2 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 3 - 2 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 35 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Jesús Saracina! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cartagineses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Evert Raudne progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kai Agurrola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): William Rogers va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Barriga va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cartagineses va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Viktor Urbaniczky va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En William Rogers, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ventura Osinde.

Athletic Club Saragossa

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats de Saragossa van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Borys 'el Hippie' Rassolenko va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cartagineses. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Phil Nieuwenhuize la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Saragossa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Alberto 'El Cíngaro' Lapuente, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Zdeněk Hurtík va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Saragossa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dan Dolgan va desviar el xut final de Alberto 'El Cíngaro' Lapuente després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Dan Dolgan va fer una estirada espectacular al minut 58, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Phil Nieuwenhuize.