Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ERICSHOW FCB (1594753) - FC Pretorianos (1368544) » 697933283: T70/J13/IV

Liga 697933283 Información oficial sobre el partido 697933283 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / IV.55 (3478)

ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido 1 - 4 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Juan Castaños (7') 1 - 0
1 - 1 Olimpio Coimbra (9')
1 - 2 Rafael Gerradell (22')
1 - 3 Abdelmouqtadir Berkani (75')
1 - 4 Hinrich Antonelli (79')
ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido 1 - 4 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido 3 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ERICSHOW FCB

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): Al 7 minuts, El ERICSHOW va fer el 1-0. En Juan Castaños va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Lluís Pla de ERICSHOW va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ubaldo Dosil va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jesús Becerril va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Becerril! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Castaños va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Sebastian Ettlinger va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Rodrigo Granulles va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Becerril va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ERICSHOW Rodrigo Granulles quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Lluís Pla va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

F.C. Bekirent

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Olimpio Coimbra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rafael Gerradell de Bekirent es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Bekirent va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 75, quan Abdelmouqtadir Berkani, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Hinrich Antonelli va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Bekirent.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bekirent va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luigi Botzler va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bekirent va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luigi Botzler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.