Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Style. (1372463) - Los weskenses (1418224) » 697933259: T70/J7/IV

Liga 697933259 Información oficial sobre el partido 697933259 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / IV.55 (3478)

Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 1 - 0 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
Matteo Maestroni (29') 1 - 0
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 1 - 0 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 0 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Style.

Goles Goles

  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): En Juho Ojanperä conduïa pel cercle central i, veient a en Matteo Maestroni desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): El Style. se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 18, en Zaqueo Herreros va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, Ramón Xavier Bazan gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Style. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alexis Sahlstål va sortir per sobre el travesser.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Al minut 75 un refús amb el peu d'en Tomasz Gołąbek va anar a parar als peus del Ramón Xavier Bazan que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius-Florin Purdel.

Los weskenses

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Holger Gullstrand va marxar de Gabriel Coelho en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de weskenses van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Walid El Baghdadi va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ulrich Schmidradler va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Risto Undrus va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Holger Gullstrand de weskenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.