Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Style. (1372463) - FC Pretorianos (1368544) » 697933255: T70/J5/IV

Liga 697933255 Información oficial sobre el partido 697933255 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / IV.55 (3478)

Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 4 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Zaqueo Herreros (8') 1 - 0
Juho Ojanperä (12') 2 - 0
Silviu Ungureanu (87') 3 - 0
Matteo Maestroni (89') 4 - 0
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 4 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Style.

Goles Goles

  • 187 Minuto 8 (Gol tiro lejano): En Juho Ojanperä conduïa pel cercle central i, veient a en Zaqueo Herreros desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Style. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juho Ojanperä va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 87 (Gol tiro lejano): Després de 87 minuts el Style., amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Silviu Ungureanu sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 0 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Matteo Maestroni va augmentar la diferència de Style. a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): Al minut 47 un refús amb el peu d'en Sebastian Ettlinger va anar a parar als peus del Ramón Xavier Bazan que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gabriel Coelho va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Matteo Maestroni, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silviu Ungureanu.

F.C. Bekirent

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bekirent va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vlaho Vlaović va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bekirent va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Hinrich Antonelli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.