Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newville C.F. (315531) - Los weskenses (1418224) » 697933242: T70/J2/IV

Liga 697933242 Información oficial sobre el partido 697933242 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / IV.55 (3478)

Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 2 - 3 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
Elías Escutia (12') 1 - 0
1 - 1 Harald Piltingsrud (41')
Stéphane Olivier (44') 2 - 1
2 - 2 Harald Piltingsrud (77')
2 - 3 Holger Gullstrand (79')
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 2 - 3 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 1 - 2 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newville C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Elías Escutia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Newville es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Newville prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Stéphane Olivier va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jacques Fuchsbau de Newville va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carles Salva per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tomasz Gołąbek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 290 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Stéphane Olivier va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elías Escutia.

Los weskenses

Goles Goles

  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): L'entrenador de weskenses es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Harald Piltingsrud era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Harald Piltingsrud.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a weskenses prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Holger Gullstrand.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marc Grundtvig va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Petri Kalso des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Walid El Baghdadi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però James Murkin va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Petri Kalso de weskenses, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Holger Gullstrand quasi aconsegueix empatar per weskenses al minut 63, però Marc Grundtvig va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ulrich Schmidradler quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harald Piltingsrud de weskenses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.