Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEWELLSDAN F.C. (1436524) - Caldes FC (311285) » 697932664: T70/J12/IV

Liga 697932664 Información oficial sobre el partido 697932664 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / IV.44 (3467)

NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 2 - 1 Real Lanzarote F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Lanzarote F.C.' en el partido
0 - 1 Emanuel Rubio Martínez (35')
Pedro Sens (50') 1 - 1
Sergio Guzmán (57') 2 - 1
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 2 - 1 Real Lanzarote F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Lanzarote F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 2 - 0 Real Lanzarote F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Lanzarote F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWELLSDAN F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, Enrique Cerón va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Sens va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NEWELLSDAN contenien la respiració mentre en Sergio Guzmán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Cladera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Ramon Guaita no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vicent Lluís Roquerols de NEWELLSDAN va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Cerón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Sens.

Real Lanzarote F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Emanuel Rubio Martínez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Lanzarote.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lanzarote va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Emanuel Rubio Martínez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lanzarote va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Cordellas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pablo Cordellas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Emanuel Rubio Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lanzarote van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Eduardo Villazón va sortir desviat a la dreta de la porteria.