Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo Mox (1579038) - Gim Tarraco (48896) » 697932587: T70/J6/IV

Liga 697932587 Información oficial sobre el partido 697932587 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / IV.43 (3466)

Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 1 - 1 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Vilém Hejkal (19') 1 - 0
1 - 1 Javier Ignacio Olivares (51')
Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 1 - 1 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 2 - 0 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Mox

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vilém Hejkal de Equipo aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Polo va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Shraga Cohen Zedek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Equipo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Equipo ho intentava per la dreta per mitjà de Jan Rajnoha, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 77, un contraatac del Equipo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Raymond De Ketele perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Ribera Egea de Equipo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Juan Ribera Egea de Equipo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 26.

Gim Tarraco

Goles Goles

  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): El porter de Tarraco va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Ignacio Olivares va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarraco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marc Garrigolas va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 21, el Tarraco estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ignacio Vega Cárdenas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Tarraco van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Javier Ignacio Olivares no va ser gens encertat.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tarraco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Trinidad, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Jesús Cortecedo.