Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ffunness (797138) - BATPORLAN TEAM (798999) » 697931926: T70/J10/IV

Liga 697931926 Información oficial sobre el partido 697931926 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / IV.31 (3454)

Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 2 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
0 - 1 Bjørn Rydningen (23')
0 - 2 Denis 'El Lobo' Klik (27')
Jorge Intriago (74') 1 - 2
Janko Othatz (81') 2 - 2
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 2 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 0 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ffunness

Goles Goles

  • 100 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, Jorge Intriago va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Janko Othatz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Maurizio Boffelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Alberto Olabuenaga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 卢 (Lu) 建 (Jian) va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Maurizio Boffelli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ffunness se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Àlex Monjo hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lluís Fenollosa no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Maurizio Boffelli de ffunness va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el ffunness va posar setge sobre la defensa central visitant però en Àlex Monjo no va estar gens encertat.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Darío Vera va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El BATPORLAN era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bjørn Rydningen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de BATPORLAN van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Denis 'El Lobo' Klik.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BATPORLAN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Denis 'El Lobo' Klik, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BATPORLAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Denis 'El Lobo' Klik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alfonso Guidi de BATPORLAN va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jan-Arie Kagenaar al minut 73 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cosimo Luciano de BATPORLAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thierno 'La pantera' Ndri.