Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BATPORLAN TEAM (798999) - U. E. Calders (1430414) » 697931914: T70/J7/IV

Liga 697931914 Información oficial sobre el partido 697931914 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / IV.31 (3454)

BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 3 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Denis 'El Lobo' Klik (18') 1 - 0
1 - 1 Vitalii Krymskiy (20')
1 - 2 Vitalii Krymskiy (30')
Denis 'El Lobo' Klik (35') 2 - 2
2 - 3 Simón Nistal (53')
Diego Bascuñana (66') 3 - 3
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 3 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 2 - 0 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Denis 'El Lobo' Klik va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BATPORLAN.
  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del BATPORLAN amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Denis 'El Lobo' Klik en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Diego Bascuñana de BATPORLAN va aconseguir igualar el partit al minut 66, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Paolo 'El Halcón' Zamboni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jan-Arie Kagenaar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Carlos Echeberría per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Cosimo Luciano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BATPORLAN.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a BATPORLAN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Denis 'El Lobo' Klik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): BATPORLAN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mikael Berkenbosch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jean-Dominique De Baets.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): BATPORLAN va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però Terrell Hills va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Denis 'El Lobo' Klik va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

U. E. Calders

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Calders va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vitalii Krymskiy, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Calders van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Vitalii Krymskiy.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Simón Nistal de Calders va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.