Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thornfield Lions (993316) - KATAKLAN C.F. (1419321) » 697931533: T70/J9/IV

Liga 697931533 Información oficial sobre el partido 697931533 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / IV.24 (3447)

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 1 - 3 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
Lucas Plum (21') 1 - 0
1 - 1 Marc Almela (32')
1 - 2 Diego Moscoso (85')
1 - 3 Aparicio Padrón (88')
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 1 - 3 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 0 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Thornfield contenien la respiració mentre en Lucas Plum s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Thornfield per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Lucas Plum va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yiannis Kapeliotis va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Karmel Mugeta va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Lucas Plum va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

KATAKLAN C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Marc Almela va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Diego Moscoso de KATAKLAN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de KATAKLAN van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Aparicio Padrón.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KATAKLAN, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Pepe Valenzuela Acuña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KATAKLAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pepe Valenzuela Acuña, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): KATAKLAN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Hugo Lühe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Pepe Valenzuela Acuña va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 84, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Shahen Nahapetyan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de KATAKLAN van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pepe Valenzuela Acuña va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Norbert Papp de KATAKLAN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mitchell Holm de KATAKLAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.