Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarantula CF (1368663) - mahou-boys (489341) » 697931286: T70/J3/IV

Liga 697931286 Información oficial sobre el partido 697931286 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / IV.20 (3443)

Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 3 - 0 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
Ramón Canredondo (72') 1 - 0
Ramón Canredondo (82') 2 - 0
Michaël Parmentier (89') 3 - 0
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 3 - 0 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 2 - 1 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarantula CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Ramón Canredondo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tarantula.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tarantula va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ramón Canredondo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Michaël Parmentier de Tarantula va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Sean Smelie del Tarantula ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Tarantula va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kálmán Bots va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jacinto Balboa.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Tarantula per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Sean Smelie va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gaizka Gorostieta de Tarantula va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jörgen Ossiansson.

mahou-boys

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mahou-boys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Esteban Zambrano va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del mahou-boys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mariusz Szarek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a mahou-boys l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 85, però el xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Cory Trang va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariusz Szarek de mahou-boys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.