Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

girafantes F.C (799845) - BAR VEIDER (1433701) » 697931211: T70/J13/IV

Liga 697931211 Información oficial sobre el partido 697931211 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / IV.18 (3441)

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 1 - 2 BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido
0 - 1 Kevin Just (47')
Emilio Dirollo (79') 1 - 1
1 - 2 Tomas Fardal (86')
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 1 - 2 BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 1 BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Emilio Dirollo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Michael Overall, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pablo Quevedo va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jonas Tellborn, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Marco Jiranek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de girafantes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Dirollo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): girafantes va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Onno Hodzelmans va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Overall de girafantes es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evert Van Overbeke de girafantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BAR VEIDER

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador de VEIDER Kevin Just va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 47 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rafael La Plaza va anar a parar al cap de Tomas Fardal que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a VEIDER el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a VEIDER al minut 9, però el xut de Tomas Teuter va topar amb la tanca defensiva.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del girafantes. La jugada d'estratègia del VEIDER per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gonzalo Zaray va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.