Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Catalunya (1456484) - Taboolators (1419863) » 697931206: T70/J11/IV

Liga 697931206 Información oficial sobre el partido 697931206 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / IV.18 (3441)

A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 1 - 3 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Thorlich Rode (17') 1 - 0
1 - 1 Edoardo Spignoli (20')
1 - 2 Edoardo Spignoli (65')
1 - 3 Edoardo Spignoli (76')
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 1 - 3 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 0 - 3 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Catalunya

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 17, Petru-Ioan Bereş va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Thorlich Rode que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): En Thorlich Rode, al minut 72 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Adrian Duloiu el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Taboolators

Goles Goles

  • 164 Minuto 20 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Edoardo Spignoli marqués l'empat. Al minut 20 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Edoardo Spignoli va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Edoardo Spignoli va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valdis Kalniņš ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Taboolators va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fernando Melón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Petru-Ioan Bereş, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fernando Melón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Edoardo Spignoli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Petru-Ioan Bereş, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gleb Oleshko, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gleb Oleshko va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gleb Oleshko de Taboolators amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.