Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majarromaque (488261) - FC Suppaman (1578047) » 697930592: T70/J12/IV

Liga 697930592 Información oficial sobre el partido 697930592 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / IV.7 (3430)

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 4 - 0 FC Suppaman Alineación oficial del equipo 'FC Suppaman' en el partido
Paco 'Cabezabola' San Pedro (4') 1 - 0
Bikentzi 'La bala' Alegarreta (17') 2 - 0
Umut 'Huracán' Çığal (24') 3 - 0
Miguel 'Pillo' Briceño (72') 4 - 0
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 4 - 0 FC Suppaman Alineación oficial del equipo 'FC Suppaman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 0 FC Suppaman Alineación oficial del equipo 'FC Suppaman' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Majarromaque s'avançava en el marcador després que en Paco 'Cabezabola' San Pedro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bikentzi 'La bala' Alegarreta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Majarromaque.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Majarromaque va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Umut 'Huracán' Çığal des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Suppa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel 'Pillo' Briceño la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Majarromaque es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel 'Pillo' Briceño va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): César Malafaya va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 18. En Paco 'Cabezabola' San Pedro va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Paco 'Cabezabola' San Pedro es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

FC Suppaman

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Suppa, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Fernando Carrillo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Suppa van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Fernando Carrillo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Saddam Saddam va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Teruel de Suppa es va guanyar la targeta groga merescudament.