Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cascajos,F.C. (796028) - Andorians (309657) » 697930341: T70/J5/IV

Liga 697930341 Información oficial sobre el partido 697930341 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / IV.3 (3426)

Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido 0 - 4 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
0 - 1 Alessio Bottini (44')
0 - 2 Ernesto Rubio Vega (44')
0 - 3 Ernesto Jabariego (65')
0 - 4 Thomas Paglini (88')
Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido 0 - 4 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido 1 - 1 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascajos,F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Cascajos,F.C. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arnt Knotten, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 58 (Ocasión evento especial): En Stanisław Barcikowski, al minut 58 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Sergio Manuel Ortiz de Galisteo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cascajos,F.C. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrey Nefedochkin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanisław Barcikowski de Cascajos,F.C. es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Andorians

Goles Goles

  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 44 i semblava que Andorians desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alessio Bottini va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Ernesto Rubio Vega va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Andorians gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Ernesto Jabariego va aprofitar un error defensiu al minut 65, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Andorians.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cascajos,F.C.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Thomas Paglini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Andorians es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Julio Requesens de Andorians va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Matti Nyyssönen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Andorians que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alessio Bottini, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Simon Kurt de Andorians, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Julio Requesens va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Andorians va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ernesto Jabariego, però el porter rival va fer una gran aturada.