Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imbencibles Retuns (991410) - Smart Heart (796914) » 697930039: T70/J14/III

Liga 697930039 Información oficial sobre el partido 697930039 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / III.13 (3420)

Imbencibles Retuns Alineación oficial del equipo 'Imbencibles Retuns' en el partido 2 - 2 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
0 - 1 Axel Gniech (8')
0 - 2 Svanberg Björgvinsson (10')
Petr Savelkin (52') 1 - 2
Floriaan Yzerbyt (61') 2 - 2
Imbencibles Retuns Alineación oficial del equipo 'Imbencibles Retuns' en el partido 2 - 2 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imbencibles Retuns Alineación oficial del equipo 'Imbencibles Retuns' en el partido 2 - 0 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imbencibles Retuns

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 52 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Petr Savelkin, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Imbencibles a l'empat.
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): En Floriaan Yzerbyt conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Imbencibles per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Petr Savelkin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Imbencibles va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Floriaan Yzerbyt la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 200 Minuto 26 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 26. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Kürşat Arabul la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Carlos Hermida va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jakub Pijewski no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Felipe Gómez de Lamadrid estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Floriaan Yzerbyt arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Floriaan Yzerbyt de Imbencibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Smart Heart

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Axel Gniech de Smart va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Smart va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Svanberg Björgvinsson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.