Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osete (1593984) - MARKBA'S TEAM (124863) » 697929668: T70/J5/III

Liga 697929668 Información oficial sobre el partido 697929668 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / III.7 (3414)

osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 4 - 2 MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido
0 - 1 Dmitriy Kulichkov (16')
沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) (25') 1 - 1
Reiner Matamoros (33') 2 - 1
2 - 2 Grzegorz Saletra (40')
沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) (84') 3 - 2
Juergen Madl (90') 4 - 2
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 4 - 2 MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 2 - 0 MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osete

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): osete va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Reiner Matamoros, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en 沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Reiner Matamoros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del osete se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 33.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, 沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) era molt més ràpid que el defensa Dmitriy Kulichkov. Al minut 84, el jugador de osete va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Juergen Madl va augmentar l'avantatge de osete a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) va ser clau en la jugada d'atac de osete al minut 13, quan ell mateix va fer una passada brutal a Walter Knap, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): 沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juergen Madl va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Reiner Matamoros va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): osete va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adam Mogensen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vélber Calixto.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rolando Montes va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Zsolt Bócsik, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adam Mogensen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en 沈 (Shen) 宝玉 (Baoyu) va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simon Marthy de osete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Reiner Matamoros de osete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MARKBA'S TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del osete. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dmitriy Kulichkov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MARKBAS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 16.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Grzegorz Saletra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MARKBAS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Toni Rendulić va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tunç Bihan.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Macarrão de MARKBAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.