Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Portobello (1457481) - majuelo f.c (1419817) » 697929499: T70/J5/III

Liga 697929499 Información oficial sobre el partido 697929499 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / III.4 (3411)

Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 3 - 5 majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido
0 - 1 Alban Dupressoir (10')
0 - 2 Ove Larsson (33')
Viktor Oberstein (34') 1 - 2
1 - 3 Apolinário Nogueira (40')
Hadi Nadiri (47') 2 - 3
2 - 4 Miguel Tammens (72')
2 - 5 Miguel Tammens (78')
Reinis Teteris (90') 3 - 5
Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 3 - 5 majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 2 - 0 majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portobello

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): El Viktor Oberstein va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Portobello. 1-2.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hadi Nadiri, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Portobello.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El Portobello no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Reinis Teteris es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Hadi Nadiri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Porfírio de Sousa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Portobello.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Selim Carlsson de Portobello va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Viktor Oberstein de Portobello va intentar batre la porteria rival al minut 60 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tõnu Saar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 66 de joc.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Portobello va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Porfírio de Sousa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Lakev.

majuelo f.c

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alban Dupressoir de majuelo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alban Dupressoir de majuelo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ove Larsson que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Apolinário Nogueira de majuelo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 40 de partit.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Tammens va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Miguel Tammens va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, majuelo, al minut 78. El marcador va canviar a 2 - 5.