Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Desperta Ferro (1431040) - los canos (308587) » 697929094: T70/J1/II

Liga 697929094 Información oficial sobre el partido 697929094 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / II.1 (3404)

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 2 - 1 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Iván Isarbiribil (76') 1 - 0
1 - 1 Haydar Tığlı (83')
Iñigo Askarraga (90') 2 - 1
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 2 - 1 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 8 - 0 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Está más tieso que su rival 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Iván Isarbiribil va donar a Desperta un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Desperta contenien la respiració mentre en Iñigo Askarraga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Bassam Abou Taleb del Desperta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vicente Solano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Antonio Spezia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Desperta.
  • 225 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Bassam Abou Taleb gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Marcos Maimiño de Desperta no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Spezia de Desperta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugh Bevan.

los canos

Goles Goles

  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 83 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Haydar Tığlı marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Władysław Kraczkowski de canos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Władysław Kraczkowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, un refús desafortunat de Fabien Prud’Homme, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marc Schellerer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Władysław Kraczkowski de canos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.