Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Esbarzer (1365985) - Limbrull FC (994564) » 696927887: T70/R1

Copa 696927887 Información oficial sobre el partido 696927887 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

FC Esbarzer Alineación oficial del equipo 'FC Esbarzer' en el partido 3 - 2 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Esbarzer Alineación oficial del equipo 'FC Esbarzer' en el partido 2 - 3 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Esbarzer

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Cristian Gaudí s'emportà una gran ovació del públic local al minut 32, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Patrik Argietxe de Esbarzer, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 108 Minuto 94 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 94, en Neo Pettersson la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Patrik Argietxe que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Patrik Argietxe va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Rolando Baralt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Esbarzer Neo Pettersson quasi marca al minut 62 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patrik Argietxe l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Esbarzer per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marc Fesefeldt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cristian Gaudí va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Castilblanco C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cirilo Urquiera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Castilblanco van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 59, quan Svatoslav Kořínek va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Cirilo Urquiera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Velázquez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): En Óscar Medina Guzmán va encarar al porter al 105, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107 Fernando Velázquez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fraser Paine va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.