Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. (1599921) - C.E. Videodrome (1437215) » 696927258: T70/R1

Copa 696927258 Información oficial sobre el partido 696927258 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 4 - 2 C.E. Videodrome Alineación oficial del equipo 'C.E. Videodrome' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 2 - 0 C.E. Videodrome Alineación oficial del equipo 'C.E. Videodrome' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAHIA DE LA HERRADURA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de HERRADURA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Ergilio Bakhuis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 97 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Constantin Beecken va enviar un xut des de 40 metres al minut 97, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de HERRADURA Florencio da Fornea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Piotr Okręglicki es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de HERRADURA, Nino Saborido, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Constantin Beecken de HERRADURA li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Piotr Okręglicki posant el 3 - 1 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Tage Volden va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.

C.E. Videodrome

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Videodrome van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Declan Stancliff no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Declan Stancliff va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Videodrome van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pancrazio Malpasso va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Balázs Hemera de Videodrome, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 76, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 98 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Diego Muñoz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Videodrome que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Almeida de Videodrome la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renato Pietro Troia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Piotr Okręglicki de Videodrome, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Robert Hynes en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sławomir Olszewski xutant per a Videodrome va fer anar la pilota just on la volia, però Robert Hynes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Renato Pietro Troia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Videodrome.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Videodrome Declan Stancliff, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Robert Hynes. El marcador continuava 4 - 2.