Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dayis cf (315278) - Catabois United (1438479) » 696926996: T70/R1

Copa 696926996 Información oficial sobre el partido 696926996 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

Dayis cf Alineación oficial del equipo 'Dayis cf' en el partido 1 - 0 Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dayis cf Alineación oficial del equipo 'Dayis cf' en el partido 2 - 0 Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dayis cf

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Theobald Pollard va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dayis.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Triantafillos Melis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dayis.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Dayis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mika Ruponen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Estébanez.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Ataúlfo Sosa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mika Ruponen de Dayis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Catabois United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Sébastien Mansuy de Catabois, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Catabois van sortir al contraatac al minut 34, però Axel Rollo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hermann Pachatz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Catabois va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Ereño, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xamín Villasante de Catabois amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Horacio Valle Pérez de Catabois va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.