Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-59040302) - Sant Elm Serpientes (493130) » 696920128: T70/R1

Copa 696920128 Información oficial sobre el partido 696920128 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 10 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Equipo callejero. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Levent Pazvant la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Serpientes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 7 de partit va donar a Serpientes l'avantatge per 0 - 2. Levent Pazvant en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mthuthuzeli Matenje va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Passaven 33 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alexandru Pistol va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ervin Orsós de Serpientes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 35 de partit.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Serpientes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Levent Pazvant es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Serpientes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Alexandru Pistol va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Florin Iordăchescu, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Serpientes per augmentar la diferència al marcador a 0 - 9 al minut 68. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alexandru Pistol. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Levent Pazvant va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 10 al marcador per a Serpientes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihai Vărzescu de Serpientes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.