Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696849152

Amistoso (Int.) 696849152 Información oficial sobre el partido 696849152 en Hattrick

24.07.2022 09:00:00

Legia_Wwa Alineación oficial del equipo 'Legia_Wwa' en el partido 0 - 7 Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Legia_Wwa Alineación oficial del equipo 'Legia_Wwa' en el partido 1 - 4 Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legia_Wwa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Legia Wwa van sortir al contraatac al minut 24, però Ryszard Fonfara va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tomasz Łazor no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Dorian Kluś de Legia Wwa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Machotes F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sibrand Smeekens quedar desmarcat i marcar per a Machotes al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Fernando Urzáiz Pardo va augmentar l'avantatge de Machotes a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Federico Pereyra va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Silviu-Cristian Buşa de Machotes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Federico Pereyra estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fernando Urzáiz Pardo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 78.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Silviu-Cristian Buşa de Machotes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 81 de partit.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Fernando Urzáiz Pardo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Kostas Moustaoglou quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tomasz Peta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Federico Pereyra no va ser aprofitada per en Sjaak Stauthamer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 284 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Federico Pereyra de Machotes va fallar un penal al minut 23. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silviu-Cristian Buşa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.