Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696792685

Amistoso (Int.) 696792685 Información oficial sobre el partido 696792685 en Hattrick

23.07.2022 14:00:00

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 4 Colorado Eagles Alineación oficial del equipo 'Colorado Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 1 - 6 Colorado Eagles Alineación oficial del equipo 'Colorado Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Rifle va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Karl Schloegl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Andrej Obrovac i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Rifle, però el xut de Manolo Travesedo va sortir bastant desviat.

Colorado Eagles

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 16, quan Jaromír Legner va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bedřich Nohel era molt més ràpid que el defensa Karl Schloegl. Al minut 35, el jugador de Avalanche va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Avalanche augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lukáš Vosmík es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Karel Poborský, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Milan Hejduk de Avalanche, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Gustav Rubáš va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Karel Poborský va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.